Contact Corné
Noordhoeksestraat 7
4891 PM Rijsbergen
076 520 21 64
06 53 8661 34

Dakdekker riet

Heeft u een professionele dakdekker die kan werken met riet nodig? Het kan vanwege het specialistische karakter van het werken met riet lastig zijn om een professionele dakdekker die overweg kan met riet te vinden. Wij van Gespecialiseerd rietdekkersbedrijf Corné Daemen hebben deze expertise wél in huis.

Dakdekker riet – een gespecialiseerd vak
Rietdekken is een ambacht die veel expertise en ervaring vraagt, het duurt enkele jaren voor je als rietdekker genoeg werkervaring hebt opgedaan om jezelf een ervaren rietdekker te mogen noemen. Ons bedrijf biedt een dakdekker riet in opleiding dan ook die mogelijkheid tot het opdoen van de benodigde werkervaring onder toezicht van een leermeester rietdekker. Het opleiden van nieuwe rietdekkers is belangrijk voor het behoud van onze specialistische ambacht. Onze leermeesters hebben alle diploma’s rietdekken behaald en veel jaren werkervaring om de juiste vakkennis en ervaring over te kunnen dragen aan een dakdekker riet in opleiding.

Werken met riet
Het vereist vakkennis, vaardigheid en gevoel om goed met riet te kunnen werken. Je moet het letterlijk in de vingers hebben. Nieuwbouw, onderhoud of renovatie? Bij ons vindt u de beste rietdekkers voor de klus!

Vragen? info@rietdekkersbedrijfdaemen.nl