Contact Corné
Noordhoeksestraat 7
4891 PM Rijsbergen
076 520 21 64
06 53 8661 34

Dakwerken riet

Corné Daemen heeft zich gespecialiseerd in het bedekken van dakwerken met riet. Wanneer u kiest voor een rieten dak is het belangrijk dat het zorgvuldig wordt gelegd. Daarnaast is de kwaliteit van het riet van groot belang. Dankzij jarenlange ervaring zijn al onze klanten steeds weer bijzonder tevreden over de door ons gelegde dakwerken. Riet is bijzonder isolerend en ook nog eens zeer duurzaam. Het zorgt het voor een mooie en exclusieve uitstraling. Daarnaast wordt het pand ook nog eens extra aantrekkelijk voor kopers.

Ons familiebedrijf is aangesloten bij een erkend rietdekkersgilde en de vakfederatie voor rietdekkers. Dit betekent dat wij staan voor ons vak. Zo leggen wij niet alleen, wij adviseren ook over het bedekken van dakwerken met riet en blijven betrokken door constante service en nazorg te leveren.

Ook kunt u bij ons terecht voor de renovatie van reeds gelegde dakwerken. Riet bijleggen op kale plekken of mos verwijderen van het dak zijn enkele van onze aanvullende services.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Onze professionele medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Ook kunnen zij langskomen. Zo kunnen zij u het beste advies geven met betrekking tot uw dakwerken en de bedekking daarvan met riet.