Rietdekker Antwerpen

Wij bieden meerwaarde door de juiste keuze voor een rietdekker in Antwerpen. We leven in een tijd waarin er steeds meer mogelijkheden lijken te zijn als het gaat om dakbedekking. An sich is hier niks mis mee natuurlijk. Maar de opkomst van nieuwe mogelijkheden betekent zeker niet dat traditionele vormen niet langer mogelijk zijn. Sterker nog, nu is de beste tijd om te kiezen voor een rieten dak. De ambacht die komt kijken bij deze daken is met de tijd meegegaan. Meer dan ooit kunt u genieten van een prachtig rieten dak en alle voordelen die deze dakbedekking in zich heeft. Wij zijn hierin graag uw partner: Corné Daemen Rietdekkersbedrijf.

Een exclusieve en natuurlijke uitstraling voor uw woning kunt u met riet behalen. Maar alleen als er in ieder opzicht sprake is van kwaliteit. En dat is waar wij garant voor staan. Wij bieden u meerwaarde in ieder opzicht en staan voor een brede dienstverlening. Wij zijn als bedrijf al 4 generaties actief. We beschikken dan ook over alle kennis en ervaring die verreist is. Als uw rietdekker in Antwerpen garanderen wij u een dak waar u veel jaren plezier van zult hebben.

Een rietdekker die voor u klaar staat in Antwerpen

Wij zijn niet zomaar een rietdekkersbedrijf. Wij vinden het de grondslag van ons succes om in ieder opzicht de beste kwaliteit te leveren. Een van de zaken die ons onderscheidend maakt is dat wij jaarlijks verschillend riet uit verschillende landen testen. Op deze manier leveren wij altijd de best haalbare kwaliteit. Het gebruikte materiaal is tenslotte de basis van de werkzaamheden en het eindresultaat. We staan natuurlijk open voor bijzondere wensen. Sommige rietsoorten hebben een andere uitstraling. Als u bijzondere wensen heeft, misschien qua kleur, dan gaan we voor u op zoek. Uw wensen staan immers voorop.

Als de rietdekker voor u in Antwerpen staan we ook voor u klaar als het gaat om advies. Veel mensen maken zich bijvoorbeeld zorgen over de brandveiligheid. Wij zorgen ervoor dat u zo min mogelijk risico loopt met uw rieten daken ook als het gaat om brand. We lichten u in over de verschillende mogelijkheden en geven u passend advies.

Haal alles uit uw daken samen met ons

Als uw rietdekker in Antwerpen weten wij alle voordelen die een rieten dak heeft waar te maken. Deze vorm van dakbedekking staat natuurlijk vooral bekend om het prachtige uiterlijk. Maar ook praktisch geeft het u meerwaarde. De isolerende werking is vergeleken met alternatieven vaak veel sterker. Dit betekent een besparing op de stookkosten in de winter en een koel huis in de zomer.

Ook voor onderhoud zijn wij de rietdekker voor u in Antwerpen. En ook dan mag u van ons een uitstekende service verwachten. Neem contact op voor meer informatie.

Rietdekker Antwerpen Rietdekker Antwerpen Rietdekker Antwerpen

Corné Daemen

Als erkende rietdekkers zijn wij aangesloten bij het rietdekkergilde.

Contact

Noordhoeksestraat 7
4891 PM Rijsbergen
076 520 21 64
06 53 8661 34
info@rietdekkersbedrijfdaemen.nl