Contact Corné
Noordhoeksestraat 7
4891 PM Rijsbergen
076 520 21 64
06 53 8661 34

Rietdekker

Voor nieuwbouw, onderhoud en renovatie van uw rieten dak door een gediplomeerde rietdekker bent u bij Gediplomeerd rietdekkersbedrijf Corné Daemen, gevestigd te Rijsbergen (nabij de grens), aan het juiste adres.

Natuurlijke uitstraling
Een rieten dak geeft een natuurlijke uitstraling aan uw huis. Riet heeft als materiaal een warm en exclusief karakter. Het biedt u een goede isolatie in zowel zomer als winter en is zeer milieuvriendelijk.

Specialist
Een rietdekker is een echte specialist. Na ongeveer 4 jaar in training te zijn geweest bij een leermeester en na genoeg werkervaring opgedaan te hebben in de praktijk kan een rietdekker zichzelf een goede rietdekker noemen. Een goede rietdekker bezit gevoel, vaardigheid en vakkennis. Voor menig generaties lang besteden wij als bedrijf dan ook moeite in het verrichten van vakkennis voor de ambacht voor het opleiden tot een gediplomeerde rietdekker. Naast kwaliteit is ook veiligheid belangrijk voor ons bedrijf. We gebruiken hiervoor in onze ambacht tegenwoordig vele moderne hulpmiddelen die ervoor zorgen dat we veilig ons werk kunnen uitvoeren.

Indien u een vrijblijvend advies van ons wenst te ontvangen kunt u een bericht verzenden naar info@rietdekkersbedrijfdaemen.nl  of voor een telefonisch gesprek bellen naar +31 (0)76 520 21 64.