Contact Corné
Noordhoeksestraat 7
4891 PM Rijsbergen
076 520 21 64
06 53 8661 34

Rietdekkers

Het leggen van een rieten dak is een ambachtelijk vak. Rietdekkersbedrijf Corné Daemen kent dit ambacht als geen ander. Als wij uw dak leggen, is dat een garantie op een dak van de hoogste kwaliteit. Als enige rietdekkers doen wij namelijk systematisch onderzoek naar de kwaliteit van het riet. Dat is wel zo handig in deze tijden: het weer is steeds extremer en natter. Onze vaste rietdekkers hebben een jarenlange ervaring. We zijn ook een familiebedrijf in hart en nieren. Daardoor geven we het ambacht van generatie op generatie door. En de geheimen die rietdekkers moeten kennen, zijn ons ook echt bekend. We zijn uiteraard ook aangesloten bij de vakfederatie voor rietdekkers en rietdekkergilde.

De keuze voor Rietdekkersbedrijf Corné Daemen is kiezen voor rieten daken met een schitterende uitstraling, een hoge levensduur en veel comfort. De isolatiewaarde is namelijk erg hoog. Daardoor is het in huis comfortabel warm in de winter en heerlijk koel in de zomer. Bovendien is een rieten dak het milieuvriendelijkst volgens de normen van de milieuclassificatie NIBE.

Een rieten dak dat onze rietdekkers leggen, blijven wij ‘ons dak’ noemen. Dat betekent dat service en nazorg een vanzelfsprekendheid zijn. Kwaliteit, veiligheid en vakkennis staan bij ons bovenaan! Nieuwbouw , onderhoud  of renovatie, u bent bij ons aan het juiste adres.