Rietdekkersbedrijf Bergen op Zoom

Ontdek de kwaliteiten die het juiste rietdekkersbedrijf u in Bergen op Zoom kan bieden. Tegenwoordig staan veel opties open als het gaat om dakbedekking. Het lijkt bijna wel alsof we door al deze keuze geen onderscheid meer kunnen maken. De mooiste beloftes worden dan ook gedaan. Ondanks dit alles mogen we de traditionele vormen van dakbedekking niet vergeten of marginaliseren. Ook als het gaat om rieten daken kunt u genieten van moderne gemakken en bovenal een prachtig uiterlijk. Het is dan wel van belang dat u de juiste keuze maakt voor uw rietdekkersbedrijf in Bergen op Zoom. Die keuze wordt vertegenwoordigd door ons: Corné Daemen Rietdekkersbedrijf.

Wij zijn niet zo maar een rietdekkersbedrijf voor u in Bergen op Zoom. Wij staan garant voor hoge kwaliteit. We geven u dan ook uitgebreide garantie op onze werkzaamheden. Als een echt ambachtelijk bedrijf zijn wij inmiddels al in de 4e generatie van rietdekkers. Bij ons bent u aan het juiste adres als het gaat om ervaring, expertise en kennis. Maar ook op het gebied van service bent u bij ons aan het juiste adres.

Kwaliteit en service dankzij het rietdekkersbedrijf voor u in Bergen op Zoom

Rieten daken zijn onderhevig aan het materiaal waarmee ze gelegd worden. Met andere woorden: het gaat voor een groot deel om de riet die wordt gebruikt. Dat wij voor een perfecte legging en afwerking zorgen is niet het enige wat ons onderscheidend maakt. Als een van de weinigen die de moeite nemen, houden wij een jaarlijks onderzoek. Een onderzoek dat zowel nationaal als internationaal kijkt naar waar het beste riet te vinden is. Natuurlijk houden we rekening met uw wensen. Sommige rietsoorten hebben hun eigen warmte of kleur. Als u in dit opzicht bijzondere wensen heeft dan hoeft u dit maar kenbaar te maken naar ons. We gaan graag voor u op zoek naar uw ideale riet.

Wist u dat rieten daken vaak een betere isolatie hebben in vergelijking met andere vormen van dakbedekking? Dit is natuurlijk voor een groot deel afhankelijk van uw rietdekkersbedrijf in Bergen op Zoom. Wij zorgen er dan ook voor dat u optimaal zal genieten van uw dak. Ook als het gaat om het onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres.

Ook uw wensen weten wij waar te maken

Als u voor ons kiest als uw rietdekkersbedrijf voor u in Bergen op Zoom dan zorgen wij voor de rest. Wij staan voor een totaalpakket aan diensten als het gaat om uw dak. Bij ons betekent afspraak ook echt afspraak. Wij werken altijd om te voldoen aan uw wensen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen als het rietdekkersbedrijf voor u in Bergen op Zoom? Neem gerust contact met ons op, we staan voor u klaar.

Rietdekkersbedrijf Bergen op Zoom Rietdekkersbedrijf Bergen op Zoom Rietdekkersbedrijf Bergen op Zoom

Corné Daemen

Als erkende rietdekkers zijn wij aangesloten bij het rietdekkergilde.

Contact

Noordhoeksestraat 7
4891 PM Rijsbergen
076 520 21 64
06 53 8661 34
info@rietdekkersbedrijfdaemen.nl