Rietdekkersbedrijf Tilburg

Maakt u ook de juiste keuze als het gaat om uw rietdekkersbedrijf in Tilburg? Steeds meer worden we geconfronteerd met nieuwe mogelijkheden als het gaat om dakbedekking. De meest uiteenlopende voordelen worden dan beloofd die het gebruik van nieuwe materialen zou moeten waarmaken.

Het lijkt dan haast wel alsof meer traditionelere vormen geen plek meer hebben in de huidige maatschappij. Onzin natuurlijk. Helemaal als u de keuze maakt of heeft gemaakt voor een rieten dak. Deze daken zijn onderhevig aan sterke voordelen op het gebied van isolatie. En vooral geven ze een prachtige uiterlijk. Het enige wat u dan nodig heeft is een rietdekkersbedrijf in Tilburg dat deze voordelen weet waar te maken. Dat bedrijf zijn wij. Corné Daemen Rietdekkersbedrijf.

Kwaliteit in ieder opzicht is wat u van ons mag verwachten. Als een echt ambachtelijk bedrijf zitten wij inmiddels al op de 4e generatie rietdekkers. Dat wij over uitgebreide kennis, ervaring en expertise beschikken zal u niet verbazen. Zo mag u van ons een uitgebreide garantie verwachten. Ook als het gaat om de service bieden wij u meerwaarde. U kunt bij ons terecht voor bijna alles als het gaat om uw rieten dak.

Niet zomaar een rietdekkersbedrijf voor u in Tilburg

De keuze voor een rieten dak is onderhevig aan bepaalde voorwaarden. Het moet natuurlijk passen bij de stijl van uw woning en in lijn liggen met uw wensen. Dit merken wij in de praktijk in de diversiteit van onze opdrachtgevers. Vaak genoeg vinden wij ons werkzaam op een nieuwbouw. Als het rietdekkersbedrijf voor u in Tilburg komt dit niet als een verrassing voor ons. De voordelen van een rieten dak gaan verder dan het uiterlijk alleen. Echter moet het materiaal, het riet, van de beste kwaliteit zijn. En ook dit maakt ons onderscheidend. Wij voeren een jaarlijks onderzoek uit naar dit materiaal. Zowel landelijk als internationaal kijken wij naar waar het beste riet te vinden is. De kwaliteit hiervan is uitzonderlijk belangrijk voor de algehele kwaliteit.

Dit betekent echter niet dat wij als uw rietdekkersbedrijf in Tilburg geen keuze geven. Sommige rietsoorten hebben een bepaalde kleur of warmte waar sommige mensen actief naar op zoek zijn. Ook dit kunnen wij voor u realiseren. Als het rietdekkersbedrijf voor u in Tilburg kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor onderhoud. Wij staan voor een zeer lange levensduur van ons werk, we geven u dan ook een uitgebreide garantie.

Ontdek onze voordelen

Als het rietdekkersbedrijf in Tilburg ontdekt u bij ons in alle opzichten meerwaarde. Wij staan evengoed als het gaat om service. Wij werken volgens een strakke tijdsplanning en houden ons aan de afspraken.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, we staan voor u klaar.

Rietdekkersbedrijf Tilburg Rietdekkersbedrijf Tilburg Rietdekkersbedrijf Tilburg

Corné Daemen

Als erkende rietdekkers zijn wij aangesloten bij het rietdekkergilde.

Contact

Noordhoeksestraat 7
4891 PM Rijsbergen
076 520 21 64
06 53 8661 34
info@rietdekkersbedrijfdaemen.nl