Contact Corné
Noordhoeksestraat 7
4891 PM Rijsbergen
076 520 21 64
06 53 8661 34

Rietdekkersbedrijf

Gediplomeerd rietdekkersbedrijf Corné Daemen verricht als rietdekkersbedrijf het rietdekken nog op ambachtelijke wijze. Om als rietdekkersbedrijf een kwalitatieve en mooie rieten dakbedekking te kunnen bieden hebben we hier veel expertise voor in huis.

Riet als keuze voor uw dakbedekking
Er zijn verscheidene redenen om riet te nemen als keuze voor uw dakbedekking. Zo is riet een milieuvriendelijke keuze, het heeft een goede isolerende werking, hierdoor is het ’s zomers koel en ’s winters warm in uw huis. U kan de uitstraling van riet natuurlijk ook gewoon erg mooi vinden.

Vakmanschap en kwaliteit
Wij zijn een Nederlands rietdekkersbedrijf gevestigd net over de grens, in Rijsbergen. We bieden tevens de mogelijkheid tot het leggen van rieten daken in België. We zijn thuis in de manier van rietdekken zoals gebruikelijk in deze streek. Als rietdekkersbedrijf met erkende en goed gediplomeerde rietdekkers mag u vakmanschap en kwaliteit verwachten van ons. Om de kwaliteit van ons product te kunnen blijven waarborgen laten we ons eigen personeel goed opleiden.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer +31 (0)76 520 21 64. Voor meer informatie verwijzen we u door naar onze webpagina.