Rieten dak Breda

Maakt u de keuze voor een rieten dak Breda of heeft u al zo’n dak en moet deze onderhouden worden? Dan is het van belang om de juiste keuze te maken voor uw partner hierin. Het lijkt wel of er tegenwoordig steeds meer mogelijkheden beschikbaar zijn als het gaat om dakbedekking. Welke vorm ook besproken wordt, er worden altijd voordelen besproken. Ook al zullen deze vormen van dakbedekking gepaard gaan met sterke voordelen missen ze iets wat niet geïmiteerd kan worden. Dat is natuurlijk de warme en authentieke uitstraling die een rieten dak u in Breda u geeft. Ook rieten daken kunnen gepaard gaan met zeer sterke voordelen. Als u beschikt over de juiste partner hiervoor. Die partner zijn wij. Corné Daemen Rietdekkersbedrijf.

Wij zijn een echt familiebedrijf dat inmiddels al 4 generaties terug gaat. Dat wij over kennis, expertise en ervaring beschikken mag als een understatement gezien worden. Wij zijn de expert in de regio als het gaat om rieten daken. Wij bieden u altijd de beste kwaliteit. Daarnaast mag u van ons een ruime dienstverlening verwachten. Of het nu gaat om aanleg, onderhoud of advies, u bent bij ons aan het juiste adres.

Een prachtig rieten dak voor u in Breda

Rieten daken zijn al lang niet meer voorbehouden aan ouderwetse boerderijen en authentieke landhuizen. Ook nieuwbouw kan voorzien worden van deze daken. Het is daarnaast belangrijk om het te hebben over de zogenaamde nadelen van deze vorm van dakbedekking. Brandgevaar is iets waar veel mensen zich zorgen over maken. En toch blijkt in de praktijk dat dit reuze meevalt. Een verdwaalde vuurpijl betekend echt niet dat er gelijk brand uitbreekt.

Ook de levensduur van uw rieten dak in Breda zal u niet tegenvallen. Als aan alle kwaliteitseisen wordt voldaan kunt u een maximale levensduur verwachten van 30-40 jaar. Dit in combinatie met onderhoud dat om 10 à 12 jaar wordt uitgevoerd. Deze periodes zijn vergelijkbaar met alternatieve vormen van dakbedekking. Wist u trouwens dat een rieten dak voor u in Breda vaak betere isolerende normen heeft?

Wij beloven u de beste kwaliteit. De basis hiervoor is natuurlijk het materiaal. jaarlijks voeren wij een onderzoek uit. We kijken dan waar het beste riet verkrijgbaar is. Zo kunnen wij u altijd voorzien van het allerbeste riet. Heeft u bijzondere wensen? Maak deze aan ons kenbaar wij gaan graag voor u op zoek.

Haal alles uit uw rieten dak in Breda

Samen met ons weet u zeker dat u optimaal zal genieten van rieten dak in Breda. Wij staan voor een zeer hoge kwaliteit en geven u dan ook een uitgebreide garantie over onze werkzaamheden. Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op, we staan voor u klaar.

Rieten dak Breda Rieten dak Breda Rieten dak Breda

Corné Daemen

Als erkende rietdekkers zijn wij aangesloten bij het rietdekkergilde.

Contact

Noordhoeksestraat 7
4891 PM Rijsbergen
076 520 21 64
06 53 8661 34
info@rietdekkersbedrijfdaemen.nl