Rieten dak Roosendaal

Behoort u ook tot de mensen die de keuze maken voor een rieten dak in Roosendaal? We leven in een tijd waarin we steeds meer keuze hebben voor verschillende soorten dakbedekking. Op zich is dit mooi. Moderne materialen beloven ons de nodige voordelen. Maar dat betekent zeker niet dat traditionele ambachtelijk vormen geen plek meer hebben. Sterker nog, een rieten dak voor u in Roosendaal kan u voordelen geven die u misschien niet had verwacht.

Eén ding staat echter als een paal boven water: het ziet er prachtig uit. Deze daken hebben een onmiskenbaar fraai uiterlijk dat niet langer is voorbehouden aan alleen authentieke boerderijen en landhuizen. Ook nieuwbouw kan hiermee voorzien worden. Om echt te genieten van de hoogste kwaliteit is het wel een vereiste dat u over de juiste partner beschikt. Die partner ontdekt u in ons. Corné Daemen Rietdekkersbedrijf.

Wij staan voor u klaar om uw wensen als het gaat om rieten dak in Roosendaal waar te maken. Wij zijn een echt familiebedrijf dat al 4 generaties terug gaat. Kennis, ervaring en expertise zitten ons in het bloed. Wij kunnen u een garantie geven van een zeer hoge kwaliteit. Zowel als het gaat om de aanleg, het onderhoud of advies.

De juiste keuze voor uw rieten dak in Roosendaal

In onze ervaring hebben mensen vaak dezelfde vragen als het gaat om rieten daken. Vragen die betrekking hebben op de brandveiligheid, onderhoud en levensduur. Natuurlijk is het riet gevoeliger voor brand dan vele moderne materialen. Maar dat betekent niet dat u een onnodig risico loopt met een rieten dak in Roosendaal. Bij normaal gebruik hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Een open haard blijft mogelijk. Als het gaat om de levensduur dan zijn er meerdere factoren om rekening mee te houden. Echter, als u voor een optimale bedekking kiest, dan kan deze oplopen tot wel 40 jaar. Daar komt wel bij dat er grofweg om de 10 jaar onderhoud gepleegd moet worden. Deze periodes zijn vergelijkbaar met alternatieve vormen van dakbedekking.

De basis van de te behalen kwaliteit wordt in eerste plaats bepaald door het gebruikte materiaal. Jaarlijks plegen wij onderzoek naar waar het beste riet verkrijgbaar is. We kijken dan zowel nationaal als internationaal. Op deze manier kunnen wij u altijd de beste kwaliteit garanderen. Heeft u speciale wensen voor uw rieten dak in Roosendaal? Laat het ons weten dan gaan we voor u op zoek.

Kwaliteit waar wij voor garant staan

Wij werken met vakmensen. We zijn dan ook aangesloten bij het Rietdekkersgilde. Ons werk is een echt ambacht en dat ziet u terug in het eindresultaat. We werken professioneel en volgens afspraak.

Wat zijn uw wensen als het gaat om uw rieten dak in Roosendaal? Laat het ons weten en we maken het tot een realiteit.

Rieten dak Roosendaal Rieten dak Roosendaal Rieten dak Roosendaal

Corné Daemen

Als erkende rietdekkers zijn wij aangesloten bij het rietdekkergilde.

Contact

Noordhoeksestraat 7
4891 PM Rijsbergen
076 520 21 64
06 53 8661 34
info@rietdekkersbedrijfdaemen.nl