Rieten dak Tilburg

De keuze maken voor een rieten dak in Tilburg geeft u meer voordelen dan u misschien denkt. Aan keuze voor dakbedekking hebben we tegenwoordig geen gebrek. En het lijkt wel alsof alle nieuwe materialen u de mooiste voordelen beloven. Toch missen ze allemaal dat wat riet wel kan bieden: een meer dan prachtig uiterlijk. Een rieten dak voor u in Tilburg geeft uw woning alleen op dit gebied onmiskenbare meerwaarde.

Dit verdient eigenlijk ook geen verdere uitleg. Maar wat wel belangrijk is om te benadrukken dat deze daken geschikt zijn voor diverse woningen. Het is niet langer alleen voorbehouden aan authentieke boerderijen en landhuizen. Ook nieuwbouw kan voorzien worden van dit geweldige materiaal. De voordelen en kwaliteiten kunnen echter alleen benaderd worden als u aanspraak doet op een partner die dit kan waarmaken. Die partner zijn wij. Corné Daemen Rietdekkersbedrijf.

Als een echt familiebedrijf staan wij voor u klaar met een ruime dienstverlening. Ons bedrijf gaat inmiddels al 4 generaties terug. Dit betekent dat wij over zeer veel ervaring, kennis en expertise beschikken. De aanleg van een rieten dak is echter onderhevig aan ambachtelijke kwaliteiten. Of het nu gaat om advies, onderhoud of de aanleg van een dak. U bent ervoor bij ons aan het juiste adres.

Een rieten dak voor u in Tilburg waar u zeer lang van zal genieten

Laten we de meest voor de hand liggende vragen met betrekking tot een rieten dak in Tilburg beantwoorden. Toegegeven: deze daken zijn gevoeliger voor brand dan veel alternatieven. Toch is het onzin om te stellen dat u een buitengewoon risico loopt. Bij normaal gebruik is er niks aan de hand en een verdwaalde vuurpijl zal weinig schade veroorzaken. Hoe zit het dan met de levensduur? Onder optimale voorwaarden kunnen we het hebben over een levensduur tot wel 40 jaar. Onderhoud moet gemiddeld om de 10 jaar gepleegd worden. We hebben het dan over periodes die zeer vergelijkbaar zijn met alternatieve vormen van dakbedekking.

Een van de dingen die ons onderscheidend maakt is dat wij jaarlijks onderzoek doen. We zoeken dan uit waar de beste kwaliteit riet te verkrijgen is. Als het gaat om uw rieten dak in Tilburg, dan voldoet alleen de beste kwaliteit. Maar ook als u bijzondere wensen heeft kunnen wij hier vaak aan voldoen. Uw wensen staan voorop als het gaat om uw rieten dak in Tilburg.

Ontdek de voordelen die wij u bieden

Als het gaat om uw rieten dak in Tilburg dan zijn wij uw aangewezen partner. We staan voor u klaar met de beste materialen en een professionele benadering. We werken strikt volgens de gemaakte afspraken en nemen altijd de tijd om mogelijke vragen te beantwoorden. Ook uw wensen willen wij graag tot een werkelijkheid maken.

Neem contact op voor meer informatie.

Rieten dak Tilburg Rieten dak Tilburg Rieten dak Tilburg

Corné Daemen

Als erkende rietdekkers zijn wij aangesloten bij het rietdekkergilde.

Contact

Noordhoeksestraat 7
4891 PM Rijsbergen
076 520 21 64
06 53 8661 34
info@rietdekkersbedrijfdaemen.nl