Contact Corné
Noordhoeksestraat 7
4891 PM Rijsbergen
076 520 21 64
06 53 8661 34

Rieten dak

U denkt erover om een rieten dak op uw huis te laten leggen? Gediplomeerd rietdekkersbedrijf Corné Daemen heeft de juiste expertise voor dit ambachtelijke vak in huis.

Warm karakter
Een rieten dak heeft een natuurlijk en warm karakter. Het geeft uw huis een exclusieve uitstraling en een rieten dak is tevens een meerwaarde voor uw huis. Een huis met een rieten dak heeft een hoge isolatiewaarde, ’s zomers koel en lekker warm in de winter. Het is volgens de milieuclassificatie NIBE dan ook het meest milieuvriendelijk in vergelijking met andere vormen van dakbedekking.

Ambachtelijk vak
Een rieten dak leggen is een ambachtelijk en zeer specialistisch vak en vereist vele jaren aan werkervaring en training onder een leermeester om het goed in de vingers te krijgen. Ons bedrijf verricht al vele generaties de vakkennis van het rietdekken en besteedt ook veel aandacht aan het opleiden van het eigen personeel. Kwaliteit staat bij ons voorop. Die kwaliteit en kunde willen we waarborgen zodat we deze ook kunnen blijven garanderen in de toekomst. Als gediplomeerd bedrijf zijn we uiteraard aangesloten bij de vakfederatie voor rietdekkers.

Voor meer informatie over ons ambachtelijk bedrijf, vak en product, kijkt u verder op onze website.