Contact Corné
Noordhoeksestraat 7
4891 PM Rijsbergen
076 520 21 64
06 53 8661 34

Rieten daken


Wist u dat rieten daken op het gebied van dakbedekking de meest milieuvriendelijke oplossing zijn?

Goede isolatie
Rieten daken bieden een uitstekende isolatie zowel in de zomer (koel) als in de winter (warm). Doordat uw huis in de winter lekker warm blijft zijn rieten daken een goede optie op het gebied van energiebesparing. Ook met oog op duurzaamheid zijn rieten daken een uitstekende keus. Hiernaast hebben rieten daken natuurlijk ook een mooie natuurlijke uitstraling en een warm karakter.

Gediplomeerd personeel
Gediplomeerd rietdekkersbedrijf Corné Daemen uit Nederland (Rijsbergen) heeft goed gediplomeerd personeel met veel expertise en de benodigde vakkennis in huis voor het ambachtelijke rietdekken. Het leggen van rieten daken is een specialistisch vak en vereist naast vakkennis ook vaardigheid en een goed gevoel voor de ambachtelijke kunst van het rietdekken. We besteden als bedrijf veel aandacht in het opleiden van het personeel, zodat we u de kwaliteit kunnen geven die u verwacht van een professioneel rietdekkersbedrijf.

Advies nodig? We zijn u hiermee graag van dienst, u kunt bij ons dan ook een vrijblijvend advies aanvragen.
We zijn hiervoor bereikbaar op het volgende telefoonnummer en mailadres: +31 (0)76 520 21 64 | info@rietdekkersbedrijfdaemen.nl