Contact Corné
Noordhoeksestraat 7
4891 PM Rijsbergen
076 520 21 64
06 53 8661 34

Rietdekker Breda

Op zoek naar een gediplomeerde rietdekker in Breda? Rietdekkersbedrijf Corné Daemen, gevestigd in Rijsbergen, is gespecialiseerd in nieuwbouw, onderhoud en renovatie van uw rieten dak.

Specialist
Een rietdekker kan zich een goede rietdekker noemen wanneer hij jaren in training is geweest bij een leermeester en genoeg werkervaring in de praktijk heeft opgedaan. Ook bezit een goede rietdekker gevoel, vaardigheid en vakkennis. Al deze aspecten hebben we bij Rietdekkersbedrijf Corné Daemen uitstekend doorlopen. Daardoor zijn we al jaren de gespecialiseerde rietdekker in Breda en omgeving. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, maar ook veiligheid is erg belangrijk. Hiervoor hebben we moderne hulpmiddelen die ervoor zorgen dat we veilig ons werk kunnen uitvoeren. Kortom: zoekt u een gediplomeerde, gespecialiseerde rietdekker in Breda? Dan bent u bij Rietdekkersbedrijf Corné Daemen aan het juiste adres!

Natuurlijke uitstraling
Een rieten dak heeft als materiaal een warm en exclusief karakter. Dit geeft een natuurlijke uitstraling aan uw huis. Riet geeft niet alleen een mooie uitstraling, maar biedt u ook een goede isolatie in zowel zomer als winter en is ook nog eens zeer milieuvriendelijk.

Wilt u vrijblijvend advies of nog wat meer informatie? Stuur dan een bericht naar info@rietdekkersbedrijfdaemen.nl of geef een belletje naar +31 (0)76 520 21 64.