Corné Daemen Rietdekkersbedrijf

Rieten daken leggen is een ambachtelijk vak. Corné Daemen Rietdekkersbedrijf beheerst dit vak tot in de puntjes. Een rieten dak dat door ons is gelegd, is een dak dat gegarandeerd van de hoogste kwaliteit riet is. Wel zo praktisch in tijden dat het weer steeds extremer wordt. Onze vaste dekkers beschikken over jarenlange ervaring. Als familiebedrijf pur sang hebben we het leggen van rieten daken van generatie op generatie doorgegeven. Wij kennen de geheimen van het riet, van de technieken en de beste afwerking. Als erkende rietdekkers zijn we uiteraard ook aangesloten bij het rietdekkergilde.

Kiezen voor Corné Daemen Rietdekkersbedrijf is kiezen voor rieten daken met een hoge levensduur, een schitterende uitstraling en veel comfort. Een rieten dak heeft namelijk een hoge isolatiewaarde, waardoor het in huis lekker koel is in de zomer en comfortabel warm in de winter. Bovendien zijn rieten daken het meest milieuvriendelijk volgens de milieuclassificatie NIBE.

Een rieten dak dat wij leggen, blijft voor ons ‘ons dak’. Dat betekent dat nazorg en service vanzelfsprekend zijn. Geen dure onderhoudscontracten, geen bijzondere voorwaarden: alleen wanneer het nodig is, komen we bij u langs. Veiligheid, kwaliteit en vakkennis staan bij ons boven alles! Of het nu gaat om nieuwbouw , renovatie of onderhoud , u bent bij ons aan het juiste adres. Als erkende rietdekkers zijn wij aangesloten bij het rietdekkergilde.

Wij geven u graag een vrijblijvend advies.

Bedrijfsvideos

© Copyright - Rietdekkersbedrijf Daemen