Rietdekker Roosendaal

Bent u op zoek naar een gediplomeerde rietdekker in Roosendaal? Dan bent u bij rietdekkersbedrijf Corné Daemen, gevestigd in Rijsbergen, aan het juiste adres.

Riet als keuze voor uw dakbedekking

Een rieten dak geeft een natuurlijke uitstraling aan uw huis. Riet heeft als materiaal een warm en exclusief karakter. Riet geeft niet alleen een mooie uitstraling aan uw huis, maar biedt u ook een goede isolatie in zowel zomer als winter en is ook nog eens zeer milieuvriendelijk.

Vakmanschap en kwaliteit

Corné Daemen is een Nederlands rietdekkersbedrijf gevestigd in Rijsbergen, Brabant. Als rietdekker in Roosendaal kunnen wij de nieuwbouw, onderhoud en renovatie van uw rieten dak professioneel en kwalitatief afronden . Als rietdekkersbedrijf met erkende en goed gediplomeerde rietdekkers mag u vakmanschap en kwaliteit verwachten van ons. Kwaliteit, maar ook veiligheid staan hoog bij ons in het vaandel. Hiervoor gebruiken we verschillende moderne hulpmiddelen, zodat wij veilig ons werk kunnen uitvoeren.

Voor een gespecialiseerde rietdekker in Roosendaal en omgeving kun je mailen naar info@rietdekkersbedrijfdaemen.nl of bellen naar +31 (0)76 520 21 64.

Rietdekker Roosendaal Rietdekker Roosendaal Rietdekker Roosendaal

Corné Daemen

Als erkende rietdekkers zijn wij aangesloten bij het rietdekkergilde.

Contact

Noordhoeksestraat 7
4891 PM Rijsbergen
076 520 21 64
06 53 8661 34
info@rietdekkersbedrijfdaemen.nl