Rietdekker Tilburg

U bent op zoek naar een gespecialiseerde rietdekker in Tilburg? Corné Daemen – Gespecialiseerd rietdekkersbedrijf gevestigd in Rijsbergen, Brabant is hét bedrijf waar u naar op zoekt bent.

Vakmanschap en Kwaliteit

Wij hebben binnen ons bedrijf zeer ervaren en goed opgeleid personeel die het rietdekken goed in hun vingers hebben. Hierdoor kunnen we u een kwalitatief hoogstaande dakbedekking bieden. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Om de kwaliteit van ons product te kunnen blijven waarborgen laten we ons eigen personeel goed opleiden. Riet is als materiaal de meest milieuvriendelijke optie voor dakbedekking vanwege het isolerende karakter. Daarnaast geeft het natuurlijk een exclusieve en natuurlijke uitstraling aan uw huis.

Rietdekkersbedrijf Corné Daemen is dé gediplomeerde, kwalitatief uitstekende rietdekker in Tilburg en omgeving.

Specialist

Het duurt enkele jaren voordat je als rietdekker genoeg ervaring hebt opgedaan om jezelf een ervaren rietdekker te mogen noemen. Ons bedrijf biedt een rietdekker in Tilburg die deze jarenlange ervaring uitstekend heeft doorlopen. Ook bieden wij rietdekkers in opleiding een kans om ervaring op te doen onder toezien van onze leermeesters.

Meer informatie over Rietdekkersbedrijf Corné Daemen? Mail dan naar info@rietdekkersbedrijfdaemen.nl of bel naar +31 (0)76 520 21 64.

Rietdekker Tilburg Rietdekker Tilburg Rietdekker Tilburg

Corné Daemen

Als erkende rietdekkers zijn wij aangesloten bij het rietdekkergilde.

Contact

Noordhoeksestraat 7
4891 PM Rijsbergen
076 520 21 64
06 53 8661 34
info@rietdekkersbedrijfdaemen.nl