Rietdekker Turnhout

De keuze voor een rietdekker in Turnhout moet u natuurlijk wel veel opleveren. Er zijn zeer veel mensen die een rieten dak overwegen. Of het nu gaat om nieuwbouw, vervanging of onderhoud, er moet altijd sprake zijn van een hoge kwaliteit. Het lijkt haast wel of nieuwe technologieën als het gaat om dakbedekking riet verouderd hebben gemaakt. Aan keuze ontbreekt het u in ieder geval niet. Maar dat betekent zeker niet dat een rieten dak niet meer van deze tijd is. Sterker nog, deze vorm van bedekking gaat gepaard met zeer sterke voordelen. Het kan u meerwaarde bieden over meerdere vlakken en voor een zeer lange tijd. Het enige wat u nodig heeft is de juiste rietdekker voor u in Turnhout. Dan bent u bij ons aan het juiste adres: Corné Daemen Rietdekkersbedrijf.

Als rietdekkersbedrijf gaan wij al 4 generaties terug. We beschikken dan ook over de nodige kennis en ervaring. De ambacht die wij vertegenwoordigen zit ons in het bloed. Maar dat betekent niet dat we niet meegaan met onze tijd. Wij bieden u een dienstverlening die onderhevig is aan ambachtelijke kwaliteit, maar ook voldoet aan moderne eisen.

Een rietdekker in Turnhout die naar uw wensen werkt

Onze dienstverlening als uw rietdekker in Turnhout is natuurlijk in eerste instantie onderhevig aan uw wensen. Standaard mag u van ons al een uitstekende kwaliteit verwachten. Een kwaliteit die verder gaat dan een professionele legging en afwerking. Ook het riet zelf, de basis van onze werkzaamheden, moet voldoen aan de strengste eisen. Wij zijn dan ook onderscheidend in dat wij de moeite nemen om uit te zoeken wat de beste kwaliteit is. Jaarlijks testen wij verschillende rietsoorten uit verschillende landen. Wij weten dus welke materialen we het beste kunnen gebruiken. Als de rietdekker voor u in Turnhout weten we ook rekening te houden met bijzondere wensen. Sommige rietsoorten hebben een eigen kleur bijvoorbeeld. Als u bijzondere wensen heeft met betrekking tot het gebruikte riet laat het ons dan weten. Wij gaan graag voor u op zoek.

Ook voor onderhoud en advies kunt u ons aanspreken. Wij nemen graag mogelijke onduidelijkheden voor u weg. Bent u bezorgd over uw brandveiligheid. Wij nemen deze angsten graag voor u weg. Het zal u misschien verbazen in hoeverre deze daken veilig zijn volgens moderne normen. Als uw rietdekker in Turnhout bieden wij u een totaalpakket.

Kwaliteit naar uw wensen

Als de rietdekker voor u in Turnhout staan wij voor meerwaarde over ieder vlak van onze dienstverlening. Wij staan voor een eerlijke service. Dit betekend dat we samen met u door de mogelijkheden heenlopen en u passend adviseren.

Ook voor onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Welke wensen mogen we voor u realiseren? Neem contact op voor meer informatie.

Rietdekker Turnhout Rietdekker Turnhout Rietdekker Turnhout

Corné Daemen

Als erkende rietdekkers zijn wij aangesloten bij het rietdekkergilde.

Contact

Noordhoeksestraat 7
4891 PM Rijsbergen
076 520 21 64
06 53 8661 34
info@rietdekkersbedrijfdaemen.nl