Rietdekkersbedrijf Brabant

U zoekt naar een gespecialiseerd rietdekkersbedrijf in Brabant? Corné Daemen – Gespecialiseerd rietdekkersbedrijf gevestigd in Rijsbergen, Brabant is hét bedrijf waar u naar op zoekt bent.

Streekgebonden rietdekken

We zijn een erkend, bij de vakfederatie aangesloten rietdekkersbedrijf gevestigd in Brabant. Rietdekken kan op verschillende manieren gedaan worden en dit is vaak streekgebonden. Als rietdekkersbedrijf gevestigd in Brabant kunnen we vanzelfsprekend rietdekken op een manier die hoort en past binnen onze eigen streek.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons als bedrijf hoog in het vaandel. We hebben binnen ons bedrijf dan ook zeer ervaren en goed opgeleid personeel die het rietdekken goed in hun vingers hebben. Hierdoor kunnen we u een kwalitief hoogstaande dakbedekking bieden. Een rieten kap biedt een warm karakter en een exclusieve en natuurlijke uitstraling voor uw huis en is tevens de meest milieuvriendelijke optie voor dakbedekking vanwege het isolerende karakter van riet.

Gespecialiseerd rietdekkersbedrijf Corné Daemen is het rietdekkersbedrijf in Brabant voor het leggen van een professionele rieten dakbedekking. Neem contact met ons op voor een advies op vrijblijvende basis. Zie onze website voor meer info en hoe u met ons in contact kan komen.

Rietdekkersbedrijf Brabant Rietdekkersbedrijf Brabant Rietdekkersbedrijf Brabant

Corné Daemen

Als erkende rietdekkers zijn wij aangesloten bij het rietdekkergilde.

Contact

Noordhoeksestraat 7
4891 PM Rijsbergen
076 520 21 64
06 53 8661 34
info@rietdekkersbedrijfdaemen.nl