Rietdekkersbedrijf Roosendaal

Maak de juiste keuze als het gaat om het rietdekkersbedrijf voor u in Roosendaal. Dat er tegenwoordig meer dan genoeg keuze is als het gaat om dakbedekking zal u niet verbazen. Maar dit betekent geenszins dat de traditionele daken geen plaats meer hebben. Sterker nog, als het gaat om rieten daken zijn er nu meer dan ooit redenen om er voor te kiezen. Dankzij moderne technieken in combinatie met een ambachtelijke aanpak geeft deze vorm van dakbedekking u op meerdere vlakken meerwaarde. Voordelen die verder gaan dan het prachtige uiterlijk. Het juiste rietdekkersbedrijf in Roosendaal kan al deze voordelen voor u waarmaken. Dat bedrijf zijn wij. Corné Daemen Rietdekkersbedrijf.

Als een echte ambachtelijk bedrijf zitten wij inmiddels op de 4e generatie aan rietdekkers. Wij hebben dan ook zeer veel kennis, expertise en ervaring in huis. Op deze manier kunnen wij u een brede dienstverlening geven. Welke wensen u ook heeft, als het gaat om uw rieten dak wij weten het waar te maken. Ontdekt u ook de kwaliteiten van ons ambacht en de voordelen die wij voor u waar kunnen maken.

Het rietdekkersbedrijf voor u in Roosendaal

Als het rietdekkersbedrijf voor u in Roosendaal willen we u graag bijstaan op een manier die voldoet aan uw tevredenheid. Er zijn meerdere manieren om dit te bereiken. Natuurlijk mag u van ons verwachten dat wij zorgen voor een perfecte legging en afwerking. Maar het begint natuurlijk met het riet zelf. Een van de dingen die ons uitzonderlijk maakt is dat wij actief onderzoek doen naar dit materiaal. Jaarlijks kijken wij welk riet het beste is qua kwaliteit. Zowel landelijk als internationaal. De kwaliteit van het riet in combinatie met onze vakkundigheid heeft een zeer grote uitwerking op de levensduur. Maar het kan ook voorkomen dat u bijzondere wensen heeft. Sommige rietsoorten hebben een eigen uitstraling en warmte van kleur. Als het rietdekkersbedrijf voor u in Roosendaal gaan we graag voor u op zoek als u een bijzondere rietsoort wenst.

Hoe goed een dak ook gelegd is en hoe hoog de kwaliteit ook is van het riet. Onderhoud is om de zoveel tijd noodzakelijk. Ook dan zijn wij het rietdekkersbedrijf voor u in Roosendaal. We overleggen samen met u wanneer het tijd is om uw dak te onderhouden. Sommige mensen vinden het juist mooi als er sprake is van een bepaalde mate van verweer. Deze rustieke uitstraling kan erg mooi zijn. En zolang dit de functionaliteit niet in de weg staat is er natuurlijk geen onderhoud nodig. Wij geven hierin een eerlijk advies.

Ook uw wensen staan bij ons voorop

Wij werken altijd naar gelang uw wensen. Als het rietdekkersbedrijf in Roosendaal mag u van ons een uitstekende service en een zeer hoge kwaliteit verwachten. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Welke wensen wij voor u kunnen waarmaken?

Neem gerust contact met ons op. We staan voor u klaar.

Rietdekkersbedrijf Roosendaal Rietdekkersbedrijf Roosendaal Rietdekkersbedrijf Roosendaal

Corné Daemen

Als erkende rietdekkers zijn wij aangesloten bij het rietdekkergilde.

Contact

Noordhoeksestraat 7
4891 PM Rijsbergen
076 520 21 64
06 53 8661 34
info@rietdekkersbedrijfdaemen.nl