Rieten daken Brabant

Op zoek naar een milieuvriendelijke oplossing voor uw dakbedekking? De mooiste rieten daken vindt u bij Daemen Rietdekkerbedrijf Brabant Een rieten dak komt volgens de milieuclassificatie NIBE hiervoor als beste uit de bus.

Hoge isolatiewaarde

Rieten daken van Daemen Rietdekkersbedrijf in Brabant hebben een zeer hoge isolatiewaarde. In de zomer blijft het lekker koel binnen en in de winter blijft het juist lekker warm, waardoor u kunt besparen op uw energie. Vanwege het milieuvriendelijke aspect is een rieten dak vandaag de dag de beste optie voor als u duurzaam wilt bouwen!

Naast milieuvriendelijkheid hebben rieten daken natuurlijk nog meer te bieden, het geeft tevens een exclusieve uitstraling en een warm karakter aan uw huis.

Rieten Daken Brabant

Corné Daemen is een gediplomeerd rietdekkersbedrijf en heeft de benodigde specialistische kennis in huis voor het professioneel leggen van rieten daken in onder andere de provincie Brabant. Het leggen van een rieten dak is een zeer specialistisch en ambachtelijk vak en dient dan ook uitgevoerd te worden door een erkende en gediplomeerde rietdekker.

We zijn aangesloten bij de vakfederatie voor rietdekkers als erkend rietdekkers bedrijf.

Voor vragen en/of een vrijblijvend advies over rieten daken of ons bedrijf in Brabant: bel naar +31 (0)76 520 21 64 of (mobiel) +31 (0)6 53 86 61 34. Ook kunt u een mail sturen naar info@rietdekkersbedrijfdaemen.nl

Rieten daken Brabant Rieten daken Brabant Rieten daken Brabant

Corné Daemen

Als erkende rietdekkers zijn wij aangesloten bij het rietdekkergilde.

Contact

Noordhoeksestraat 7
4891 PM Rijsbergen
076 520 21 64
06 53 8661 34
info@rietdekkersbedrijfdaemen.nl